Gjærbakst
11 artikler

Snurrer med sitron i svingene
Saftige boller med masse sitronsmak. De er luftige og store, myke og bare skikkelig digge!

Grove horn
Grove horn med ost og skinke er en favoritt blant store og små. Det er ypperlig å ha med seg på tur i skogen, eller en tur på stranden, kanskje i bilen hvis dere skal kjøre til hytta osv. Disse hornene kan du fint fryse ned og la tine på kjøkkebenken. Varm dem gjerne kjapt opp før de skal spises.

Solskinnsboller med vaniljekrem og kanelfyll
Alle elsker vel boller, og når du med denne oppskriften kan få saftige boller med kanelfyll og vaniljekrem da er livet komplett.

Soloboller med Kvikklunsj
Klassiske boller med Solo og Kvikklunsj, perfekt til påsken!

Luftig melkebrød

Regnværsboller med vanilje i svingene
Regner det ute? Har du lyst til å være inne og lage noe skikkelig godt? Da er disse knutene med vanilje perfekte! Luftige, store og vanvittig gode boller.

Klassiske fastelavnsboller med krem og syltetøy
Fastelavn er en dag de aller fleste feirer med gode, saftige boller. Her er tipsene til hvordan du skal få perfekte boller hver eneste gang.

Eplebakst med kanel
Norske epler må nytes nå som de er så gode! Myke og store boller med eplefyll og kanel.

Slik lager du ekstra gode fastelavnsboller
Fastelavnsboller er ekstra gode boller som skal fylles med noe enda bedre. Her er tipsene som gjør dem enda mer uimotståelige!

6 fantastiske boller til fastelavn
Fastelavn betyr boller. Og dette må vi vel si er kremen av boller – bokstavelig talt! Her er både de klassiske bollene, og noen mer kreative varianter.

Sjokoladesnurrer med seig nøttekaramell i bunnen
Dette er kanskje noe av det beste innen gjærbakst. Det er så vanvittig godt med nøttekaramell som dekker bunnen av bollene.