Gjærbakst

    12 artikler

    Solskinnsboller med vaniljekrem og kanelfyll

    Solskinnsboller med vaniljekrem og kanelfyll

    Alle elsker vel boller, og når du med denne oppskriften kan få saftige boller med kanelfyll og vaniljekrem da er livet komplett.

    Regnværsboller med vanilje i svingene

    Regnværsboller med vanilje i svingene

    Regner det ute? Har du lyst til å være inne og lage noe skikkelig godt? Da er disse knutene med vanilje perfekte! Luftige, store og vanvittig gode boller.

    Snurrer med sitron i svingene

    Snurrer med sitron i svingene

    Saftige boller med masse sitronsmak. De er luftige og store, myke og bare skikkelig digge!

    Eplebakst med kanel

    Eplebakst med kanel

    Norske epler må nytes nå som de er så gode! Myke og store boller med eplefyll og kanel.

    Grove horn

    Grove horn

    Grove horn med ost og skinke er en favoritt blant store og små. Det er ypperlig å ha med seg på tur i skogen, eller en tur på stranden, kanskje i bilen hvis dere skal kjøre til hytta osv. Disse hornene kan du fint fryse ned og la tine på kjøkkebenken. Varm dem gjerne kjapt opp før de skal spises.

    Sjokoladesnurrer med seig nøttekaramell i bunnen

    Sjokoladesnurrer med seig nøttekaramell i bunnen

    Dette er kanskje noe av det beste innen gjærbakst. Det er så vanvittig godt med nøttekaramell som dekker bunnen av bollene.

    Slik lager du ekstra gode fastelavnsboller

    Slik lager du ekstra gode fastelavnsboller

    Fastelavnsboller er ekstra gode boller som skal fylles med noe enda bedre. Her er tipsene som gjør dem enda mer uimotståelige!

    Soloboller med Kvikklunsj

    Soloboller med Kvikklunsj

    Klassiske boller med Solo og Kvikklunsj, perfekt til påsken!

    Klassiske fastelavnsboller med krem og syltetøy

    Klassiske fastelavnsboller med krem og syltetøy

    Fastelavn er en dag de aller fleste feirer med gode, saftige boller. Her er tipsene til hvordan du skal få perfekte boller hver eneste gang.

    6 fantastiske boller til fastelavn

    6 fantastiske boller til fastelavn

    Fastelavn betyr boller. Og dette må vi vel si er kremen av boller – bokstavelig talt! Her er både de klassiske bollene, og noen mer kreative varianter.

    Grove horn med cottage cheese

    Grove horn med cottage cheese

    Herlige grove horn med cottage cheese som gjør dem ekstra saftige. Dekorative på lunsjbordet eller i matboksen, de er like gode om du spiser de med pålegg eller til en suppe eller salat.