Storfe

    9 artikler

    Slik lager du perfekt stek

    Slik lager du perfekt stek

    Lammestek, svinestek, viltstek eller oksestek – fremgangsmåten er den samme for de fleste steker. Forskjellen kommer med krydder og tilbehør. Slik gjør du, trinn for trinn.

    Indrefilet med fløtegratinerte poteter og aspargesbønner

    Indrefilet med fløtegratinerte poteter og aspargesbønner

    Fløtegratinerte poteter laget på kun kremfløte, det er det beste som finnes til kjøtt. Lag gjerne potetene i porsjonsform, men du kan helt fint lage dem i en større form hvis du vil det. Her bruker vi indrefilet som stekes i pannen til den er ferdig. Du kan også brune den i pannen og steke den videre i ovnen.

    Biffsandwich

    Biffsandwich

    Saftig biffsandwich med entrecôte er digg både til middag, lunsj eller som kosemat.

    Slik steker du perfekt kjøtt

    Slik steker du perfekt kjøtt

    Trenger du et steketermometer? Og hva er egentlig kjernetemperatur? Her er tipsene du trenger for å steke godt kjøtt.

    Mørbrad med spinatstuing og ovnsstekte tomater

    Mørbrad med spinatstuing og ovnsstekte tomater

    Mørt og godt kjøtt sammen med en skikkelig god spinatstuing og ovnsstekte tomater. Dette er god helgemiddag som du kan kose deg med.

    Biff fajitas med hjemmelagde tortilla lefser

    Biff fajitas med hjemmelagde tortilla lefser

    Biff fajitas er helgekos på sitt beste. Fyll gode hjemmelagde tortillalefser med saftig biff og fresh salsa.

    Bunnløs pai med karbonadedeig

    Bunnløs pai med karbonadedeig

    Dette kan du også klare! Lag en kjempegod miks av rester du har i kjøleskapet. Her kan du bruke alle slags grønnsaker – kanskje restene fra fredagstacoen?

    5 enkle middager med kjøttdeig

    5 enkle middager med kjøttdeig

    Hos Obs har vi ofte kjøttdeig på tilbud. Her gir vi deg oppskriften på en kjøttdeigbase som enkelt kan varieres til fem ulike middager.

    Kokkens 5 hemmeligheter til en perfekt biff

    Kokkens 5 hemmeligheter til en perfekt biff

    Vil du servere kjøtt som er like godt som på resturantene? Med veiledning fra en stjernekokk, er den saken biff!