Desinfiser tingene dine med en desinfeksjonsboks

Hver dag vil du i gjennomsnitt ta deg til ansiktet hele 23 ganger pr time, og du vil plukke opp din telefon nesten 100 ganger pr dag, og trykke på den dertil mange ganger. Det er med andre ord ekstremt nyttig også å få renset dine hverdagsting.

Metoden lik den som benyttes av sykehus verden over

I flere årtier har Ultra Violett UV lysstråling blitt bruk til å desinfisere medisinsk utstyr ved sykehus over hele verden. Metoden er en av de mest anerkjente måtene å drepe smittsomme mikroorganismer på. Ledvance har utviklet en UV-C desinfeksjonsboks, spesielt ment for forbrukermarkedet. I lys av den globale pandemien vil en mer utbredt bruk av UV-sterilisering for å drepe bakterier, hjelpe oss å gjøre hverdagen tryggere. Hygiene er satt på den globale agenda, og oppfattelsen av hygiene er utvidet til mer enn håndhygiene. Gjør hverdagen enda tryggere med din egen UV-C boks.

 

Hva gjør egentlig boksen, og hva menes med desinfisering?

Den høy-energiske strålingen angriper bakteriene og ødelegger cellen slik at det ikke kan reprodusere seg videre. Flatene blir med andre ord sterile og 100% rene. UV-C stråler er så effektive og kraftfulle at boksen har innebygget sikkerhets-funksjon som stopper prosessen når boksen blir åpnet. Prosessen er pålitelig og kjemikaliefri.

Steriliseringsboks

 

Meget lang batteritid

Den oppladbare UV-C boksen, har stor batterikapasitet. Desinfeksjonsboks har to ulike desinfiseringsmoduser:

  • 6-minutter: Ca. 25 ganger ved fulladet batteri.
  • 9-minutter: Ca. 16 ganger ved fulladet batteri.

Den USB oppladbare UV-C boksen er derfor egnet for bruk en rekke steder. Den er hendig og kan transporteres og brukes også utenfor hjemmet. Ledvance anbefaler å ta den med på reise, til kontoret, på hotellrom, og i bilen. På denne måte har du tilgang til å rense dine ting ved behov. UV-C boksen har et tiltalende design og egner seg derfor til å stå tilgjengelig i hjemmet.

 

Desinfisering.jpg

Enkel i bruk

Desinfeksjonsboksen er meget enkel i bruk, og det kreves ingen kompliserte installasjonskunnskaper. Gå igjennom bruksanvisningen, og de medfølgende instruksjonene så er du i gang med desinfiseringen innen kort tid.

 

UVC-LED boks instruksjoner:

  1. Åpne boksen og plasser inn de tingene du ønsker å desinfisere og lukk så boksen igjen.
  2. Press powerknappen, velg desinfiksjonstid, når lyset er ON starter prosessen.
  3. Om lokket åpnes imens prosessen er i gang. Vil maskinen stanse for å sikre den menneskelige kropp ikke tar noen skade. Lukkes boksen igjen, vil desinfiseringen starte igjen.
  4. Man kan velg 2 ulike tider: 6 eller 9 minutter. Indikatorlyset vil slukkes av automatisk, deretter kan du ta ut de steriliserte artiklene.
  5. Om du ønsker å avbryte prosessen. Press powerknappen inntil lyset skrues av. Da kan du trygt ta ut dine artikler.
  6. Indikator lys: Blinkende grønt mener at den lader og grønt kontinuerlig lys betyr at den er fulladet. Blinkende rødt betyr lavt batteri.
  7. Artikler steriliseres når rødt og hvitt lys begge lyser.

 

 

Se ledvance.com for mer informasjon.