Gjenskap naturlig dagslys hjemme

SUN@HOME er det første lyset du ikke bare kan se, men også føle.

Til alle som setter pris på bedre livskvalitet finnes det nå en helt ny type lys.
Den nye SUN@HOME-belysningen fra LEDVANCE gjenskaper naturlig dagslys og øker dermed ikke bare velværen, men også ytelsen.

Naturlig sollys hjemme

Dette gjør en merkbar forskjell i din personlige daglige rutine. Yogaøkten om morgenen blir den perfekte starten på dagen med atmosfæren av en ekte soloppgang. I løpet av dagen gir det konsentrasjonsforbedrende lyset mer energi til arbeid på hjemmekontoret. Og om kvelden gir høykvalitetslyset en dempet atmosfære, som har en balanserende effekt og er den ideelle forberedelsen på avslappet søvn.

Det føles nesten som å være utendørs. SUN@HOME-lampene og -belysningen har de unike SunLike fullspektrums LED-er. Takket være de vil rommene lyses opp av den høyeste lyskvaliteten (CRI >95), likt naturlig dagslys. SunLike fullspektrums LED-er er også kjennetegnet av at lysfargen kan justeres innenfor et særlig bredt spektrum (2200 K til 5000 K).

Etter en hektisk dag på jobb er det én ting vi ønsker mer enn noe annet: maksimal avslapning. SUN@HOME kan justeres til å gi et lys som føles godt og skaper en særlig koselig og dempet atmosfære (2200 K) på maksinnstillingen. I kombinasjon med den lave andelen blått lys fra SunLike fullspektrums LED-er, blir søvnintensiteten om natten også betydelig forbedret. Med andre ord støtter SUN@HOME-belysningen den naturlige biologiske rytmen og gir dermed de beste forutsetningene for en god natts søvn.

Lampe på nattbord

SUN@HOME-produktene scorer ikke bare med denne positive innvirkningen på kroppen, de er også smarte, slik at det er veldig enkelt å bytte mellom en avslappet behagelig atmosfære og det perfekte lyset for konsentrert arbeid.

Alt dette kan kontrolleres med den gratis LEDVANCE SMART+ WIFI-APPEN. Alle som frykter komplisert integrering kan slappe av. Produktene kan enkelt integreres på hjemmenettverket og kontrolleres via Wi-Fi uten ekstra tilleggsprodukter.

Via Smart Home-kontroll kan enda flere intelligente funksjoner brukes til velvære – for eksempel naturlig oppvåkning med fade in-lys eller væravhengig justering av belysningen.

 

LEDVANCE SUN@HOME

Les mer på: www.ledvance.no/sunathome