Nyhet: Proff-produkter til kropp og ansikt

Denne høsten kommer flere nyheter i hyllene hos Obs. Spesielt innen hygienekategorien lanserer vi noen veldig spennende merker!

Kategoriansvarlig i Obs, Sarah Hornes, sier hun gleder seg til å se disse produktene i hyllene denne høsten og håper kundene setter like stor pris på å finne disse produktene hos Obs som henne.

Q+A Hudpleie

Q+A er et naturlig, rent og ingrediensfokusert hudpleiemerke fra UK med misjon om å gi svar på hudpleiespørsmål. Hudpleie kan være forvirrende, men Q+A gjør det enkelt å finne riktige produkter og forklare hudens behov med en unik Q+A-sjekkliste.

Alle produkter er formulert med naturlige nøkkelingredienser for å gi huden det beste! 

Q+A Range 4-kopi.jpg

 

Biotherm

Mange kjenner sikkert Biotherm fra hyllene på TaxFree. Obs lanserer nå 3 bestselgere fra Biotherm; Biotherm Deo Pure, Homme 48H Deo og Lait Corporel.

Biotherm har siden 1952 vært ledende innen hudpleie, med hovedfokus på naturlige ingredienser fra havet. En av disse ingrediensene er Life Plankton™ fra de termalske kildene i Pyreneene og med sine styrkende fordeler blir denne ingrediensen brukt i samtlige av Biotherms hudpleieprodukter.

Biotherm.jpg

 

TIGI

TIGI Bed Head Urban Re-Energize 1

Perfekt for normalt hår som trenger en daglig dose oppkvikkende energi. Unike ingredienser som gir liv og glød tilbake til håret samt ektrem glans! En forandring av livløst hår som du før bare drømte om!

TIGI Bed Head Urban Resurrection 3

Perfekt for slitt, behandlet hår som trenger et pleiende inngrep. Mikrobeskyttende formula styrker hårets utholdenhet. Gir resultater som gjør at du får en ny verden av selvtillit når du opplever håret ditt!

TIGI Bed Head Urban Recovery

Er redningen for tørt og slitt hår. Denne serien er beriket med fuktighetsgivende molekyler som gjør håret mykt og glansfullt. Nå blir det slutt på dårlige hårdager!

TIGI.jpg

Andre merker som også kommer i Obs' varehus denne høsten er Redken Shampoo og Balsam, Renati hårstyling, Id Hair stylingsprodukter, Babyfoot fotpleie og Apobase fuktighetskrem for tørr, sensitiv og problematisk hud.

Velkommen til Obs for en smart handel!

 


16.09.2021 18.58.27