Resirkulerte produkter hos Obs

Bærekraftig mote er fremtiden hvis vi skal ta vare på miljøet. Derfor satser vi nå på produkter som er laget av resirkulerte og miljøvennlige materialer. Hos Obs får du nå helt ny produktlinje fra Kepler X Miomojo. Der får du blant annet toalettmappe, laptopbag, duffelbag, handlenett, crossbag, rompeveske, reisepute og sovemaske.

 

Å handle bærekraftig trenger ikke gå på akkord med komfort og stil.

 

Kepler og Miomojo har sammen laget en produktrekke med italiensk design. Miomojo står for designet og holder til i Bergamo, Italia. Derfra revolusjonerer de bærekraftig mote og miljøvennlige initiativer. De fokuserer på produkter som ikke påvirker miljø og dyr negativt. For eksempel har de designet stoff av bambus, epleskall og kaktus. Gjennom forskning og design lager de fremtidens produkter som vi i Obs er stolte av å presentere for dere.

 

A-resirkulert-bumbag.png

Stilig midjeveske laget av resirkulerte plastflasker fra havet. Lett flerbruksbag som kan brukes til fotturer, sykling, reiser, tur på byen, jogging. Du kan bruke den rundt midje, hoften eller på tvers over skuldrene.

 

 

Kepler X Miomojo er et samarbeid som har gitt Obs muligheten til å selge bærekraftige produkter som er både miljøvennlige og tar vare på dyrelivet. Du finner materiale laget av resirkulert garn og plastflasker hos Obs.

 

Fremtidens materialer bør ikke komme fra nyprodusert plast og dyr. Ressursene som allerede er produsert må utnyttes, og denne produktlinjen viser at er mulig å gjøre på en god måte.

 

A-resirkulert-totebag.png

Allsidig og praktisk tote bag med lommer. Takket være sin plassbesparende design kan denne romslige vesken enkelt brettes mens den ikke er i bruk for superenkel oppbevaring. Perfekt til sport, en helg borte, yoga og mange andre formål. Allsidig, med et design som ikke kompromitterer stilen din.

 

 

Resirkuler, ikke produser

 

Ved å gjenbruke gamle fiskegarn og plastflasker, bidrar denne produktlinjen til at plast som har havnet i havet blir fjernet og gjenbrukt. Hvis vi skal unngå de dystre spådommene som sier at havet vil inneholde mer plast enn fisk innen 2050, trenger vi flere produsenter som tenker slik.

 

Kepler X Miomojo lar oss ta miljøvennlige valg

 

Fremtidens moteindustri skapes her og nå, og du som forbruker kan være med å bestemme hvilken retning den skal ta. Vi i Obs vil hjelpe deg å ta informerte valg, derfor gir vi deg alle fordelene bærekraftig mote har for miljøet.

 

A-resirkulert-nakkepute.png

Mykt materiale som er laget av resirkulert materialer så du kan sove godt med vel vitende at reiseputen ikke skader planten. Trykkknapp i front.
 
 
 


12.10.2020 06.06.00