Nyhet! Bakeformer signert Ida Gran-Jansen

Det er ingen overraskelse at den splitter nye bakeform-kolleksjonen til Ida Gran-Jansen, vinneren av Hele Norge baker, innfrir forventningene! Kolleksjonen består av paiformer, brødformer og bakeformer som er like fine å se på som de er gode å bruke – utstyrt med keramisk slippbelegg for langvarig bruk.

Runde springformer

La deg inspirere!

De stilrene og kvalitetssikre bakeformene til Gran-Jansen fungerer som en drøm, uansett hva du ønsker å trylle frem på kjøkkenbenken. Alle formene er laget av slitesterkt krombelagt stål med keramisk forsterket belegg, og tåler ovnsvarme på opptil 250 grader. I tillegg er formene 100 % resirkulerbare.

Med denne kolleksjonen på kjøkkenet er det ingenting som stopper deg fra å lage smakfullt hjemmelaget brød, pai, eller en fristende kake av favoritt-slaget.

Brødform

Brødformer for hjemmelaget brød

Blant brødformene til Ida Gran-Jansen kan du velge mellom to ulike størrelser; 30 cm. Og 25 cm., avhengig av hvor mange du baker brød til. Brødformene fungerer også like godt til et saftig bananbrød eller formkake.

Paiform

Paiformer til servering

De fine paiformene kommer med løs bunn, noe som gjør det svært enkelt å få paien ut av formen i god stand. Formen er også så fin i seg selv at den kan brukes til servering i middagsselskapet.

Idas pai-terte og kakeform på 25 cm. finner du her.

 

Ida Gran Jansens nye bakeformer

Bakeformer som gir bakeglede

Det er ingen overraskelse at Ida Gran-Jansen er glad i å bake, og med disse gode bakeformene blir prosessen enda enklere. La deg inspirere av noen av Idas egne oppskrifter, eller lag favorittkaken i en av de nye springformene.

Velg mellom firkantet springform på 24x24 cm., rund springform på 24 cm., rund springform på 20 cm., eller rund springform på 22 cm.

 


27.05.2021 12.52.09