Nyhet! Bakeformer signert Ida Gran-Jansen

Det er ingen overraskelse at den splitter nye bakeform-kolleksjonen til Ida Gran-Jansen, vinneren av Hele Norge baker, innfrir forventningene! Kolleksjonen består av paiformer, brødformer og bakeformer som er like fine å se på som de er gode å bruke – utstyrt med keramisk slippbelegg for langvarig bruk.

Ida-sjokoladekake-1000x700px.jpg

La deg inspirere!

De stilrene og kvalitetssikre bakeformene til Gran-Jansen fungerer som en drøm, uansett hva du ønsker å trylle frem på kjøkkenbenken. Alle formene er laget av slitesterkt krombelagt stål med keramisk forsterket belegg, og tåler ovnsvarme på opptil 250 grader. I tillegg er formene 100 % resirkulerbare.

Med denne kolleksjonen på kjøkkenet er det ingenting som stopper deg fra å lage smakfullt hjemmelaget brød, pai, eller en fristende kake av favoritt-slaget.

Ida-blåbærkake-1000x700px.jpg

Brødformer for hjemmelaget brød

Blant brødformene til Ida Gran-Jansen kan du velge mellom to ulike størrelser; 30 cm. Og 25 cm., avhengig av hvor mange du baker brød til. Brødformene fungerer også like godt til et saftig bananbrød eller formkake.

Ida-pai-1000x700px.jpg

Paiformer til servering

De fine paiformene kommer med løs bunn, noe som gjør det svært enkelt å få paien ut av formen i god stand. Formen er også så fin i seg selv at den kan brukes til servering i middagsselskapet.

Idas pai-terte og kakeform på 25 cm. finner du her.

 

Ferdige kaker og Ida 2_liggende.jpg

Bakeformer som gir bakeglede

Det er ingen overraskelse at Ida Gran-Jansen er glad i å bake, og med disse gode bakeformene blir prosessen enda enklere. La deg inspirere av noen av Idas egne oppskrifter, eller lag favorittkaken i en av de nye springformene.

Velg mellom firkantet springform på 24x24 cm., rund springform på 24 cm., rund springform på 20 cm., eller rund springform på 22 cm.

 


27.05.2021 12.52.09